***  *** Водещите вечерни новини на 29 юли ***   Ние трябва да

...
*** 
*** Водещите вечерни новини на 29 юли ***
 
Ние трябва да
Коментари Харесай

Водещите новини! Христо Иванов: Корупцията започва от руския модел. Северна Македония дари танкове на Украйна


*** 

*** Водещите вечерни вести на 29 юли ***

 

„ Ние би трябвало да отговорим на въпроса за това по какъв начин ще се ръководи България и той се подразделя на два доста значими въпроса - въпросът за войната и въпросът за корупцията “.

„ Трябва да намерим метод да реализираме единодушие да реформираме прокуратурата, тъй че тя да бъде ничия, с изключение на на закона и с изключение на на националния интерес “.

„ Ние би трябвало да можем, каквото и да мислим за Русия, да се надигнем пред действителността, че сме обект на експанзия “.

***

Всички – даже политически врагове сега – приказват за потребността от диверсификация и по какъв начин тя е избавителна за страната ни, и носи сигурност. Р.Овч. обаче е на тъкмо противоположното мнение: „ Диверсификацията води до неустойчивост “, съгласно него. 

***

Министерството на защитата и въоръжените сили на Република Северна Македония заяви, че страната е дарила на Украйна трето потомство танкове, съобщи МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Без да посочи броя на дарените на Украйна танкове, министерството на защитата на Република Северна Македония уточни, че танковете са неконкурентни и несъвместими със стандартите на НАТО и ще би трябвало да бъдат употребявани спомагателни запаси в идния интервал за тяхното разрушение.

***

И макар всички „ апокалиптични “ прогнози на опозицията…

***

С какво ще запомним 47-ото Народно заседание?

***

Според него е належащо, преди дефинитивно да бъде решен въпросът с " Евролаб ", да бъде образувана междуведомствена комисия с присъединяване на " Гранична полиция ", Агенция " Митници " и ДАНС и едвам по-късно да се вземе решение.

***

***

Очаква се министър на правосъдието и вицепремиер да стане Крум Зарков, един от най-активните във вътрешната съпротива против Корнелия Нинова.  

За министър на стопанската система се готви Димитър Данчев, който и сега е зам.-министър. За министър на стопанската система се спрягат още няколко имена, като едно от тях е на Даниела Везиева, която заемаше поста във втория длъжностен кабинет предходната година, откакто Кирил Петков влезе в политиката с " Продължаваме промяната ".

И още предстоящи министерски постове…

***

Без изненади и тук…

***

Е, има си хас! 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР